MolTalk zaterdag 6 februari

Rik van de Westelaken en Vivienne van den Assem hebben deze week Evelien Bosch, Viktor Brand en Paul Rabbering te gast bij MolTalk, de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? op NPO 1.

Bekijk hier alle MolTalk uitzendingen

De fanatieke presentatrice Evelien Bosch begon in seizoen 15 vol goede moed het spel. Als trouwe WIDM fan heeft ze geprobeerd het spel zo slim mogelijk te spelen. Haar tactieken en strategieën schoten helaas te kort. Als tweede afvaller moest ze Sri Lanka verlaten.

Presentator Viktor Brand, door zijn deelname aan WIDM ook wel bekend als voormalig inspecteur hondenbelasting, ging in seizoen 15 in Sri Lanka op zoek naar de Mol. Zijn achtergrond als inspecteur heeft hem helaas niet heel ver gebracht. Hij werd als vierde kandidaat naar huis gestuurd en wist zo niet Mol Margriet van der Linden te ontmaskeren.

3FM DJ Paul Rabbering heeft in seizoen 7 op een wonderbaarlijke manier het spel gespeeld. Tijdens zijn zoektocht naar de Mol in Thailand kreeg hij in een vroeg stadium van het spel een rood scherm te zien. Gelukkig werd hem een tweede kans geboden, wat uiteindelijk erg goed heeft uitgepakt. In de finale versloeg hij Eva van der Gucht en Renate Verbaan en won daarmee €17.000,-. 

Live vanuit VondelCS presenteren Rik van de Westelaken en Vivienne van den Assem de live-nabeschouwing van Wie is de Mol?. Iedere zaterdagavond bespreken zij samen met oud-kandidaten de opdrachten en wordt er flink gediscussieerd over de verschillende complotten en theorieën. Daarnaast behandelen ze de meest opvallende tweets en statistieken van de Wie is de Mol? app.

MolTalk bijwonen
Wil jij MolTalk bijwonen? Doe dan mee aan de wekelijkse prijsvraag die op dinsdag verschijnt. 

MolTalk is elke zaterdag te zien rond 21.25 uur op NPO 1

Reageer

Reacties

Je cookieinstellingen verbieden de weergave van dit element

Wijzig je cookie-instellingen
Toon alle reacties

Suggesties