MolTalk

plaatje

Live vanuit VondelCS presenteerden Rik van de Westelaken en Vivienne van den Assem vanaf 2 januari 2016 MolTalk, de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? op NPO 1.

Bekijk hier alle MolTalk uitzendingen

In deze live-nabeschouwing bespraken Rik en Vivienne iedere zaterdagavond samen met oud-kandidaten de opdrachten en werd er flink gediscussieerd over de verschillende complotten en theorieën. Daarnaast behandelden ze de meest opvallende tweets en statistieken van de Wie is de Mol? app.

In Wie is de Mol? seizoen 15 wist Rik van de Westelaken, met één goed antwoord meer dan zijn medekandidaat Marlijn Weerdenburg, de finale van Wie is de Mol? te winnen. Dit jaar keerde hij terug als presentator van MolTalk. 
"Het programma MolTalk heeft zich de afgelopen jaren op internet bewezen als het leukste forum voor de nabeschouwingen van Wie is de Mol?. Ik keek het als fan, vorig jaar als Mol-kandidaat en dit seizoen mogen Vivienne en ik het presenteren voor NPO 1. Dat vind ik een eer. Ik ben blij dat de NOS me daar naast de NOS-Journaals ruimte voor biedt. Het is een fantastische uitdaging en een extra reden waarom ik reikhalzend uitkijk naar het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?," aldus Rik van de Westelaken.

Vivienne was in 2009 kandidaat in Wie is de Mol?, de serie die zich afspeelde in Noord-Ierland en Jordanië. Ze wist Jon van Eerd als Mol te ontmaskeren en won daarmee de geldpot van €22.650.

MolTalk was van 2 januari t/m 27 februari elke zaterdag te zien rond 21:25 uur op NPO 1

Reageer

Reacties

Je cookieinstellingen verbieden de weergave van dit element

Wijzig je cookie-instellingen
Toon alle reacties

Suggesties