Wie is de Mol?

search

ALBANIË WAS DE GEHEIME BESTEMMING VAN SEIZOEN 22

Presentator Rik van de Westelaken vertrok met de 11 kandidaten naar de parel binnen de Balkan: Albanië. Een land met een roerig verleden en waar de sporen van het communisme nog steeds zichtbaar zijn. Albanië vormt met haar overweldigende bergketens, uitgestrekte bossen, eindeloze kuststroken en wonderschone lagunes een fascinerend decor van het 22e seizoen van Wie is de Mol?. 

Primeur

Voor het eerst in de geschiedenis van Wie is de Mol? werden de kandidaten al tijdens de opnames in augustus bekendgemaakt. Via een livestream vanaf de toen nog geheime locatie Albanië bood AVROTROS heel Nederland de gelegenheid om live mee te kijken én invloed uit te oefenen tijdens de eerste executie.

Kijkers in Nederland kregen de mogelijkheid om via een stemtool een vrijstelling uit te delen aan de voor hen minst verdachte kandidaat. Na het tellen van meer dan 25.000 stemmen, bleek Arno Kantelberg het meest verdacht door de fans. Maar is dat terecht? En wie werd het minst verdacht? En wat betekent dat voor het spel? We zien het in de eerste aflevering op zaterdag 1 januari om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Rik van de Westelaken met de 11 kandidaten

De 11 kandidaten

De kandidaten van dit seizoen zijn Arno Kantelberg, Everon Jackson Hooi, Fresia Cousiño Arias, Glen Faria, Hila Noorzai, Kim-Lian van der Meij, Laetitia Gerards, Sahil Amar Aïssa, Suzanne Klemann, Thomas van Luyn en Welmoed Sijtsma.

Wie is de Mol?, vanaf 1 januari 2022 om 20.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1. 

MolTalk, vanaf 1 januari 2022 elke zaterdag direct na Wie is de Mol? bij AVROTROS op NPO 3. 

Mollenstreken, vanaf 2 januari 2022 om 18.45 uur te zien bij AVROTROS op NPO Zapp.

Meer over Wie is de Mol? 22

Ook interessant