Check De Wie is de Mol? Podcast hier en/of abonneer je op de podcast via SpotifyiTunes of de podcastapp op je iPhone.

WIDM S20 #4: Groene Bubbel
Voor wie was Rik op de vlucht in een Chinees hotel? Hoe abrupt is het afscheid van de afvallers nou echt? Wat is het verhaal van de executiestoeltjes? En... letterlijk een kijkje achter HET scherm bij Moltalk. Je hoort het allemaal én meer in een nieuwe aflevering van De Wie is de Mol? Podcast!

WIDM S20 #3: Uitgesproken
Eén van de drie opdrachten is op het laatste moment helemaal omgegooid. Maar welke en waarom? Hoe kreeg Rik Chinese woorden onder de knie? Waarom was 'Lijn(ver)diensten' een bijzondere opdracht voor Robin? In hoeverre maakte Rick gebruik van Chinese muziek? En had de afvaller nou nog nooit naar Wie is de Mol? gekeken...?

WIDM S20 #2: Tante Tunnel
Van bombastische locaties tot gênante blunders en bijzondere toiletsituaties, deze aflevering zit vol met exclusieve verhalen over het reilen en zeilen voor en achter de schermen bij Wie is de Mol?. Annemieke spreekt o.a. presentator Rik, Mister Mol Rick en Robin van het art department.

WIDM S20 #1: Bezienswaardigheid
Seizoen 20 van Wie is de Mol? is begonnen! Hoe probeerden de makers te reizen zonder gezien te worden? Hoe verging het Rik tijdens zijn tweede seizoen als presentator? Wat nam het art department mee op hun reis naar China? En wat deed Sarah Chronis precies achter de schermen? Dat en meer in deze aflevering van De Wie is de Mol? Podcast.