Wie is de Mol?

search

In één klap

Charlotte, Renée, Rocky en Splinter zijn de sterkste spelers van seizoen 21 van Wie is de Mol? gebleken. Voor hen gaat het avontuur verder en ze reizen af naar West-Bohemen, waar ze gaan puzzelen op hoog niveau en getrakteerd worden op een muzikale voorstelling in het theater van Mariënbad.

De kandidaten moeten een legpuzzel oplossen. Als ze dat goed doen, ontstaat er een afbeelding van de jokerkaart uit de eerste aflevering en verdienen ze 1500 euro voor de pot. Ze spelen hoog spel. Want de oplossing van de puzzel moet komen via twee kandidaten die gaan stunten met een zweefvliegtuig.  

Opdracht 1: Voor joker staan

De opbrengst van opdracht 1 is 0 euro. 

De kandidaten en “oud deelnemers van Wie is de Mol?” worden getrakteerd op een muzikale voorstelling. Alleen, niet iedereen zit op de juiste rij...  Aan de kandidaten de taak om daar verandering in te brengen. Als op het einde van de voorstelling iedereen op de juiste rij zit, verdienen ze 1500 euro voor de pot. 

Opdracht 2: Rij gedrag

De opbrengst van opdracht 2 is 900 euro. 

In deze aflevering kunnen er ook troeven worden verdiend, bijzonder waardevol in deze fase van het spel, want vlak voor de finale wil niemand naar huis… Bij deze opdracht staat er veel op het spel. Er is een rad met daarop allerlei troeven en geldbedragen. De kandidaten mogen allemaal drie keer aan het rad draaien.

Opdracht 3: Ra(a)dgeving

Stand van de geldpot

€7.875,-

Meer Wie is de Mol? 

Ook interessant