Wie is de Mol?

search

Kaarsrecht

Charlotte, Renée en Rocky. De laatste drie van Wie is de Mol? seizoen 21. 

Eén ding is zeker: de Mol is een vrouw. De finalisten zijn in het bos bij het Middeleeuwse stadje Loket. Ze gaan voor de opdracht 'Intrappen' een flinke tocht maken naar de rotsen van Svatos. 

De route is 6 kilometer lang en loopt langs een rivier. Als ze over drie kwartier allemaal op het eindpunt zijn, komt er 100 euro in de pot. Ook onderweg kunnen ze extra geld verdienen door deelopdrachten uit te voeren. En alsnog moeten ze allemaal op tijd bij de finish aankomen, willen ze het bij elkaar verdiende bedrag cashen.   

Opdracht 1: Intrappen

De opdracht 'Intrappen' levert €1050 op voor de pot.  

Het is tijd voor de laatste opdracht voor de finale. Een laatste kans om nog geld te verdienen voor de pot. Die staat nu op 8925 euro. 

Opdracht 2: Lumineus idee

De finalisten gaan een mijn in. Daar liggen bakjes met stellingen over de Mol. Als ze stellingen meenemen die kloppen, leveren die per stuk 100 euro op voor de pot. Als ze de verkeerde meenemen, kost dat ze 100 euro per stelling. De stellingen die de Mol meeneemt, worden niet meegeteld. De opbrengst van deze opdracht wordt tijdens de live finale bekendgemaakt. 

Voor de laatste keer maken ze de test. 40 vragen over de identiteit van de Mol. 

Eén finalist valt af voor de live-finale en krijgt een rood scherm te zien. Lees hieronder het dagboek van de afvaller. 

Meer Wie is de Mol? 

Ook interessant