De Wie is de Mol? Podcast is terug! In de enige echte officiële Wie is de Mol? Podcast gepresenteerd door Annemieke Schollaardt krijg je een uniek kijkje achter de schermen en hoor je exclusieve interviews met de afvallers. Ook kunnen luisteraars vragen sturen die beantwoord worden door Rik van de Westelaken.

Beluister de podcast-afleveringen direct hieronder en/of abonneer je op de Wie is de Mol? Podcast via je favoriete podcast app. Bijvoorbeeld: Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts, NPO LuisterStitcher of via podcast.npo.nl.

Heb jij een vraag voor welk onderdeel van de productie dan ook? Spreek je vraag in, bijvoorbeeld op je telefoon, en stuur de opname per mail. Wie weet gaat Rik voor je op jacht naar het antwoord. 

#10 Slotact

De Mol is bovengronds! Annemieke praat uitgebreid na met de Mol, de winnaar en Rik. Waarom wilde de Mol van tevoren niet weten wie er mee gingen? Wanneer dacht de winnaar zeker te weten dat ze eruit zou vliegen? Voor wie sprak Remco de ochtend na zijn vertrek een boodschap in? En mogen er tijdens de finaletest eigenlijk troeven worden ingezet?

#9 Afgeschermd

Vlak voor de ontknoping toch nog een rood scherm krijgen, hoe heeft de afvaller dat ervaren? En wat gebeurt er als Rik een spelfout maakt tijdens de executie? Welke aandenkens aan Wie is de Mol? bewaart Rik zelf eigenlijk? En kan hij al iets loslaten over het volgende seizoen?

# 8 Raddraaiers

Hoe wordt de test gemaakt? Heeft Rik wel eens een onderonsje met de Mol? En welke angsten heeft de afvaller tijdens Wie is de Mol? overwonnen? Annemieke blikt met Rik en de afvaller terug op al het spektakel in aflevering 8.

#7 Gedragen

Wat gebeurt er als de pot zoek raakt? En van wie zijn al die hangende kleren? Rik doet een boekje open over de executies en hoe keek de afgevallen kandidaat naar zichzelf op televisie? Dat en meer in deze aflevering van De Wie is de Mol? Podcast!

#6 Open Deur

Rik vertelt Annemieke alles over de file die hij veroorzaakte in Tsjechië. En waarom ging de reis dit jaar eigenlijk naar Tsjechië? Ook leer je in deze podcast meer over hoe de kandidatengroep wordt samengesteld: wanneer ben je ‘bekend genoeg’ voor Wie is de Mol? En wat gebeurt er na de opnames met de attributen die je in de uitzendingen voorbij ziet komen?

#5 Loco Motion

In de podcast van deze week: de verhalen achter de presentatieteksten van Rik. En antwoord op de vraag: hoe delen kandidaten hun molboekje in? Ook komt Annemieke meer te weten over de tactiek van de afgevallen kandidaat.

#4 Gevoelige plaat

Annemieke en Rik bespreken de vierde aflevering en Rik beantwoordt de vraag: hoe weten de kandidaten wanneer een opdracht voorbij is? Annemieke blikt terug met de kandidaat die het spel helaas moest verlaten. Waar ligt de afvaller nog wel eens wakker van?

#3 Uit de kunst

Maakt de Mol ook iedere aflevering de test? En waarom willen zoveel kandidaten penningmeester worden? Rik doet mét hoogtevrees verslag vanaf een wolkenkrabber in Zlín. En uiteraard praat Annemieke met de afvaller, bijvoorbeeld over hoe je zo'n bijzonder avontuur verborgen houdt voor je familie...

#2 Afdansen

Wie waren die schietgrage ballerina’s? Hoe ging het art department dit seizoen te werk? En je hoort hoe de afvaller stond te springen om mee te doen aan Wie is de Mol?.

#1 Van de kaart

Annemieke Schollaardt en Rik van de Westelaken bespreken hoe seizoen 21 werd gemaakt in tijden van corona. En tot welke inzichten kwam de eerste afvaller na de executie?