De Wie is de Mol? Podcast is terug! In de enige echte officiële Wie is de Mol? Podcast gepresenteerd door Annemieke Schollaardt krijg je een uniek kijkje achter de schermen en hoor je exclusieve interviews met de afvallers. Ook kunnen luisteraars vragen sturen die beantwoord worden door Rik van de Westelaken.

Beluister de podcast-afleveringen direct hieronder en/of abonneer je op de Wie is de Mol? Podcast via je favoriete podcast app. Bijvoorbeeld: Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts, NPO LuisterStitcher of via podcast.npo.nl.

Heb jij een vraag voor welk onderdeel van de productie dan ook? Spreek je vraag in, bijvoorbeeld op je telefoon, en stuur de opname per mail. Wie weet gaat Rik voor je op jacht naar het antwoord. 

#3 Uit de kunst

Maakt de Mol ook iedere aflevering de test? En waarom willen zoveel kandidaten penningmeester worden? Rik doet mét hoogtevrees verslag vanaf een wolkenkrabber in Zlín. En uiteraard praat Annemieke met de afvaller, bijvoorbeeld over hoe je zo'n bijzonder avontuur verborgen houdt voor je familie...

#2 Afdansen

Wie waren die schietgrage ballerina’s? Hoe ging het art department dit seizoen te werk? En je hoort hoe de afvaller stond te springen om mee te doen aan Wie is de Mol?.

#1 Van de kaart

Annemieke Schollaardt en Rik van de Westelaken bespreken hoe seizoen 21 werd gemaakt in tijden van corona. En tot welke inzichten kwam de eerste afvaller na de executie?