'Wie is de Mol?' is het spannendste en avontuurlijkste spelprogramma van de Nederlandse televisie. In het programma voert een team van bekende Nederlanders opdrachten uit en jaagt tegelijkertijd op De Mol.

De opdrachten zijn spectaculair, angstaanjagend maar altijd intrigerend. Nodig zijn: inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht, lef en bovenal mensenkennis.

Het spel:

Met het uitvoeren van de opdrachten kunnen de kandidaten geld verdienen voor de pot... veel geld. Hiervoor is samenwerken en vertrouwen cruciaal maar met de aanwezigheid van de mol - een saboteur - in de groep is dit niet gemakkelijk. Negen kandidaten, één mol... maar wie dit is weet niemand. Alleen een slimme kijker kan ontdekken waar en hoe De Mol opdrachten saboteert.

Aan het eind van iedere aflevering worden alle kandidaten onderworpen aan het meest zenuwslopende onderdeel van het spel: een test met 20 vragen over de identiteit en het doen en laten van De Mol. De kandidaat die het minst weet ligt uit het spel. Behalve De Mol... die hoeft nooit naar huis. Diegene die in de laatste aflevering de meeste vragen over De Mol goed weet te beantwoorden en dus De Mol ontmaskert, wint de inhoud van de pot.

'Wie is de Mol?' wordt sinds 1999 geproduceerd door IDTV en uitgezonden door AVROTROS op NPO 1.

Wie is de Mol? seizoen 18:

Het nieuwe seizoen van 'Wie is de Mol?' start op zaterdag 6 januari 2018 om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1. De deelnemers van het achttiende seizoen van Wie is de Mol? zijn Bella Hay, Emilio Guzman, Jan Versteegh, Jean-Marc van Tol, Loes Haverkort, Olcay GulsenRon Boszhard, Ruben Hein, Simone Weimans en Stine Jensen. Presentatie door Art Rooijakkers.

Contact:

Heb je een vraag aan de redactie van Wie is de Mol? Stuur dan een mail naar wieisdemol@avrotros.nl