Wie is de Mol?

Bella
Hay

Over Bella

Bella Hay (27) studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam in de richting popmuziek. In het verloop van deze studie raakte zij geïnteresseerd in de sounds van vintage synthesizers en besloot deze te mixen met haar voorliefde voor het folk genre. Tijdens dit proces ontmoette ze producer Cris Kuhlen, waarmee ze dit concept uitwerkte tot de band ‘Tears & Marble’. De eerste online video, een elektronische dreampop cover van ‘Haddaway’’s 90’s hit ‘What Is Love’, ging viral. Hierop volgde talloze shows in binnen- en buitenland, op o.a. festivals als Pitch (NL), Reeperbahn (DE) en The Great Escape (UK). Inmiddels is ‘Tears & Marble’ uitgegroeid tot vier-koppige band, en werken zij aan hun eerste album.

Hoe heb je je voorbereid?

“Eigenlijk heb ik me helemaal niet voorbereid, omdat je bij WIDM toch niet kan bedenken wat er precies op je af komt.’

Bella in Aflevering 3

"kreupelstraat"
 • Dagboek van de afvaller - afl. 3

  Dagboek van de afvaller - afl. 3

  Drie afleveringen... Dat klinkt toch net iets te karig. Waar men wellicht niet bij stil staat, is dat mijn rode scherm ook het állereerste scherm was dat ik te zien kreeg. Shit, nog kariger!
  Lees meer
  Dagboek van de afvaller - afl. 3
 • Loes en Bella

  Opvallend:
  Loes en Bella

  Welke keuze maken Loes en Bella nadat ze van Ruben en Emilio te horen hebben gekregen welke kan ze moeten kiezen, tijdens 'Kwestie van Vertrouwen'.
  Lees meer
  Loes en Bella

Bella in Aflevering 1

"een verhaal apart"

widm.avrotros

Snap of maak een screenshot om toe te voegen
widm.avrotros