Evi Hanssen (39) is een Vlaamse presentatrice en zangeres. Ze studeerde aan het conservatorium en start in 2001 als vj bij TMF Vlaanderen, waar ze de kans krijgt om festivals te presenteren en internationale artiesten te interviewen.

Na haar tijd bij TMF ontwikkelt ze zich als presentatrice en presenteert ze diverse radio- en televisieprogramma’s, waaronder ‘De Farm’ en ‘De Designers’. Van 2006 tot 2013 presenteert ze ‘Expeditie Robinson’ en sinds 2014 reist ze de wereld over voor het reisprogramma ‘3 Op Reis’. Ook schuift ze regelmatig aan als tafeldame bij ‘De Wereld Draait Door’ en presenteerde ze in 2016 het familieprogramma ‘De Super Freek Show’ met Freek Vonk.

Hoe omschrijf jij jezelf als kandidaat? 

"Ik denk dat ik vrij flexibel ben. Ik pas me makkelijk aan in situaties. Ik ben vrij kalm. Ik kan heel meegaand zijn, maar ook heel eigenwijs.”

Evi Hanssen stelt zichzelf voor
Ik denk dat ik vrij flexibel ben. Ik pas me makkelijk aan in situaties. Evi Hanssen

Hoe ga je het spel spelen? 

"Ik ga proberen me niet teveel te laten meeslepen in het spel van complotten of van bondjes... Of wat de Mol of wat mensen zeggen... Ik wil het eigenlijk gewoon heel logisch benaderen. En in ik heb helemaal geen logica!”