Wie is de Mol?

Loes
Haverkort

Over Loes

Actrice Loes Haverkort (36) heeft verschillende rollen vertolkt in films en televisieseries. Zo was zij onder andere te zien in de series 'De Jacht', 'Celblok H' en 'Vechtershart'. Op het witte doek in 'Voor Elkaar Gemaakt' en 'Rendez Vous'. Opnames voor de internationale speelfilm 'Redbad', waarin Loes de vrouwelijke hoofdrol speelt, zijn recentelijk afgerond. Naast haar carrière als actrice, speelt ze ook in haar eigen band 'LOUISV'. De band speelde o.a. in De Wereld Draait Door en met hun eerste EP zijn ze 'Serious Talent' geweest bij NPO 3FM. Op dit moment spendeert Loes met haar band heel wat tijd in de studio voor hun volgende EP.

Wat was voor jou de grootste uitdaging tijdens de opnames?

“Grootste uitdaging was soms denk ik om mezelf helemaal te kunnen zijn en overal van te genieten zonder het spel uit het oog te verliezen.”

Loes in Aflevering 5

"zienswijzen"
 • Dagboek van de afvaller - afl. 5

  Dagboek van de afvaller - afl. 5

  In de war en zenuwachtig liep ik terug van de test naar de plek waar de anderen zaten die de test al hadden gemaakt. De testvragen spookten door mijn hoofd: “Shit, bij die vraag zat ik ook al op die persoon en bij die en bij die… Heb ik wel genoeg gespreid?”
  Lees meer
  Dagboek van de afvaller - afl. 5

Loes in Aflevering 3

"kreupelstraat"
 • Loes en Bella

  Opvallend:
  Loes en Bella

  Welke keuze maken Loes en Bella nadat ze van Ruben en Emilio te horen hebben gekregen welke kan ze moeten kiezen, tijdens 'Kwestie van Vertrouwen'.
  Lees meer
  Loes en Bella

Loes in Aflevering 2

"wisseltruc"
 • Graven compilatie

  Opvallend:
  Graven compilatie

  Compilatie van verschillende verdachte momenten tijdens de opdracht Opscheppen.
  Lees meer
  Graven compilatie

Loes in Aflevering 1

"een verhaal apart"

widm.avrotros

Snap of maak een screenshot om toe te voegen
widm.avrotros