Wie is de Mol?

Nikkie
de Jager

Over Nikkie

Nikkie de Jager (24) is een Nederlandse visagiste uit Uden. Ze is bij het internationale publiek bekend van haar Engelstalige YouTube-kanaal NikkieTutorials, een kanaal met meer dan 10 miljoen abonnees. Op dit kanaal plaatst ze sinds 2008 video’s over make-up en lifestyle. Ze brak in 2015 door bij het grote publiek toen haar video ‘The Power of Make up’ viral ging, een video waarin ze de ene helft van haar gezicht opmaakt en de andere helft make-uploos laat. ‘The Power of Make up’ is op YouTube inmiddels bijna 40 miljoen keer bekeken. Haar status als internationale influencer wordt bevestigd door het Amerikaanse tijdschrift Forbes magazine, waarin ze in 2017 wordt genoemd in de top tien grootste beauty influencers. In 2017 heeft Nikkie deelgenomen aan The Big Escape (AVROTROS), een programma waarin bekende Nederlanders moeten zien te ontsnappen uit een Escape Room.

Wat is je excuus om zo lang van huis te zijn?

“Mijn excuus is eigenlijk wat het normaal ook is… Ik reis heel veel voor m’n werk. Iedereen denkt dat ik een product aan het ontwikkelen ben in Los Angeles.”

Nikkie in Aflevering 4

"drukker worden"
  • Dagboek van de afvaller - afl. 4

    Dagboek van de afvaller - afl. 4

    Dromen worden werkelijkheid. Al zo’n beetje mijn hele jeugd keek ik naar Wie is de Mol?. Ik liet mijn gedachten graag dansen met het idee dat ik misschien ooit mee mocht doen aan dit magische programma. Of beter zelfs: de Mol mocht zijn.
    Lees meer
    Dagboek van de afvaller - afl. 4