Op zaterdag 11 maart komt live vanuit Paleis Soestdijk het verlossende antwoord op die ene vraag: Wie is de Mol? De onthulling vindt live plaats in de voortuin van Paleis Soestdijk in Baarn en jij kan er bij zijn! Het terrein is geopend vanaf 17.30 uur. 

IEDEREEN IS WELKOM

De ontknoping vindt om 20.30 uur live plaats, buiten in de voortuin van Paleis Soestdijk. Daarna is de volledige uitzending te volgen via een groot scherm. Alle fans kunnen deze ontknoping gratis bijwonen, er zijn voldoende staanplaatsen beschikbaar. Let op: het terrein is niet overdekt, maar het ziet ernaar uit dat het droog blijft. Het kan wel behoorlijk koud zijn, dus kleed je warm aan.

GEEN EET- EN DRINK FACILITEITEN AANWEZIG

Er zijn geen eet- en drink faciliteiten aanwezig op het terrein, het staat je daarom vrij om zelf eigen consumpties mee te nemen. 

OPENBAAR VERVOER OF MET DE AUTO?

Het is niet mogelijk om (dicht)bij het paleis te parkeren. Wil je toch met de auto komen, dan kun je deze parkeren op Parkeerplaats Bomencentrum op de Wildenburglaan in Baarn. De parkeerkosten hiervoor zijn € 10,- en dient vooraf contant te worden voldaan. Vanaf hier rijden gratis pendelbussen naar het paleis. De pendelbussen rijden vanaf 17:30 uur naar het paleis. En rijden tot een uur na uitzending weer terug naar het station en de parkeerplaats.

Als je met het OV komt, dan kan je een gratis pendelbus nemen vanaf station Baarn.