Wie is de Mol?

search
Alles wat je moet weten over de finale op 9 maart in het Vondelpark

Alles wat je moet weten over de finale op 9 maart in het Vondelpark

Op zaterdag 9 maart komt live vanuit het Vondelpark in Amsterdam het verlossende antwoord op die ene vraag: Wie is de Mol? De onthulling vindt live plaats op het bordes en jij kan erbij zijn!

Iedereen is welkom

De live finale start om 20.30 uur en is buiten via staanplaatsen en een groot scherm te volgen. Let op: er zijn geen eet- en drink faciliteiten aanwezig op het terrein. Ook is het terrein niet overdekt en het kan behoorlijk koud zijn, dus kleed je warm aan. 

Leden van AVROTROS kunnen kiezen uit twee unieke opties: 

VIP-Vak buiten

Exclusief voor AVROTROS-leden is er buiten een VIP-gedeelte vooraan bij het bordes. In dit vak heb je gegarandeerd een plek (staanplaatsen) én geniet je van een drankje en een bitterbal. Kaarten voor dit VIP-vak kunnen leden van AVROTROS hier bestellen. Wees er snel bij, want OP = OP.

Toch liever binnen genieten van de ontknoping?

Binnen in het restaurant ‘Parkzuid’ bieden we zitplaatsen voor de live ontknoping. Dit arrangement start met een hapje en een drankje, waarna je via grote tv-schermen de live ontknoping volgt. Ook is er kort gelegenheid om de afvallers te ontmoeten.

Bereikbaarheid

Het Vondelpark in Amsterdam heeft weinig parkeergelegenheid in de omgeving, maar is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het advies is dan ook om met het OV of met de fiets te komen. Kom je toch met de auto? Dan zijn er twee parkeergarages in de buurt:
Q-Park Byzantium, Tesselschadestraat 1 G, 1054 ET Amsterdam (8 min lopen)
Q-Park Museumplein, Van Baerlestraat 33 B, 1071 AP Amsterdam (8 min lopen)

Er wordt geen extra vervoer of pendelbussen door AVROTROS of IDTV ingezet.

Meer Wie is de Mol?

Ook interessant