Wie is de Mol?

search
Download de vernieuwde app!

Download de vernieuwde app!

Speel jij ook dit seizoen weer mee in de Wie is de Mol? app? Download nu de vernieuwde app gratis in de App Store of Play Store en daag je vrienden en familie uit!

Ontmasker jij als snelste de Mol in de nieuwe Wie is de Mol? app? 

Start een poule met je vrienden, familie of collega’s, geef wekelijks punten aan de kandidaten die jij verdenkt en zorg ervoor dat je de hoogste score haalt. Ook kun je elke week de testvraag beantwoorden: een officiële testvraag uit de aflevering. Zo sleep je extra punten binnen! In de vernieuwde app kun je de poulewinnaar(s) feliciteren met de behaalde eindscore.

Ook dit seizoen vind je het onderdeel MolTalk in de app. Zie jij iets verdachts in de aflevering? Of heb je een kandidaat een verdachte uitspraak horen doen? Deel jouw theorie via Molvisie en wie weet wordt jouw theorie live besproken in de uitzending van MolTalk. Ook kun je live meedoen met de poll die tijdens de uitzending besproken wordt. 

Zorg dat jij en je beoogde poulegenoten helemaal klaar zijn voor de eerste aflevering  op zaterdag 6 januari 2024 en download de app nu GRATIS in de App Store of Play Store.

Beantwoord elke week een testvraag en zet je punten in om poulewinnaar te worden

Wist je dit al over de Wie is de Mol? app?

Vrienden, familie en collega’s nodig je gemakkelijk uit voor een poule door een link te delen via een link of QR-code.

Wat is er nieuw?

Alles over de nieuwe functies in de app zie je hier:

 

Ook interessant