De vernieuwde app van Wie is de Mol? seizoen 20 is nu gratis te downloaden in de App Store en Play StoreZet punten in op de door jou verdachte kandidaten en daag je vrienden en familie uit in poules!

Download de app van Wie is de Mol? en maak een poule aan met je vrienden. In de nieuwe app kun je gemakkelijk je vrienden en familie uitnodigen voor een poule door een link te delen via WhatsApp of e-mail.  Geef punten aan de kandidaten die jij verdenkt en zorg ervoor dat jij de hoogste score haalt!  In de nieuwe app kun je gemakkelijk je vrienden en familie uitnodigen voor een poule door een link te delen via WhatsApp of e-mail. 

Heb jij andere seizoenen ook al meegespeeld met de app? Alle gebruikers moeten een nieuw account aanmaken na het downloaden of updaten van de Wie is de Mol?-app. Bewaar je inloggegevens goed. 

Je kunt de app nu alvast downloaden en poules aanmaken, zodat jij en je vrienden er voor de eerste aflevering op zaterdag 11 januari helemaal klaar voor zijn.

De applicatie is alleen te gebruiken in Nederland, Engeland, Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Zwitserland en Oostenrijk. 

Download de vernieuwde Wie is de Mol? App nu GRATIS in de App Store en Play Store!