Wie is de Mol?

search

Download de Wie is de Mol? app voor seizoen 22

Speel jij ook dit seizoen weer mee in de Wie is de Mol? app? Download de vernieuwde app gratis in de App Store of Play Store en daag je vrienden en familie uit!

Ontmasker samen de Mol in de Wie is de Mol? app

Start een poule met je vrienden, familie of collega’s, geef wekelijks punten aan de kandidaten die jij verdenkt en zorg ervoor dat je de hoogste score haalt. Ook kun je elke week de testvraag beantwoorden, een officiële testvraag uit de aflevering van Wie is de Mol?, om extra punten binnen te slepen. In de vernieuwde app kun je de poulewinnaar(s) feliciteren met de behaalde eindscore.

In de app vind je ook dit seizoen het onderdeel Molvisie. Zie jij iets verdachts in de aflevering? Of heb je een kandidaat een verdachte uitspraak horen doen? Deel jouw theorie via Molvisie in de Wie is de Mol? app en wie weet wordt jouw theorie besproken in MolTalk. In de nieuwe versie van de app deel je jouw Molvisie gemakkelijk op Whatsapp, Facebook en Twitter.

Zorg dat jij en je beoogde poulegenoten helemaal klaar zijn voor de eerste aflevering (zaterdag 1 januari 2022) en download de app nu GRATIS in de App Store of Play Store.

Wist je dit al over de Wie is de Mol? app?

Vrienden, familie en collega’s nodig je gemakkelijk uit voor een poule door een link te delen via WhatsApp of e-mail.

Heb jij andere seizoenen ook al meegespeeld met de app? In verband met privacywetgeving worden alle accounts elk seizoen verwijderd. Alle gebruikers moeten daarom een nieuw account aanmaken na het downloaden of updaten van de Wie is de Mol? app. Bewaar je inloggegevens goed.

De Wie is de Mol? app is beschikbaar in Nederland, Engeland, Duitsland, België, Luxemburg, Hongarije, Tsjechië, Slowakije, Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Zwitserland en Oostenrijk.

Meer over de Wie is de Mol? app

Ook interessant