Speel jij ook dit seizoen weer mee in de Wie is de Mol? app? Download nu de vernieuwde app gratis in de App Store of Play Store en daag je vrienden en familie uit!

Ontmasker jij als snelste de Mol in de nieuwe Wie is de Mol? app?

Start een poule met je vrienden, familie of collega’s, geef wekelijks punten aan de kandidaten die jij verdenkt en zorg ervoor dat je de hoogste score haalt. Ook kun je elke week de testvraag beantwoorden: een officiële testvraag uit de aflevering. Zo sleep je extra punten binnen! In de vernieuwde app kun je de poulewinnaar(s) feliciteren met de behaalde eindscore.

Daarnaast vind je dit seizoen het onderdeel MolTalk in de app. Zie jij iets verdachts in de aflevering? Of heb je een kandidaat een verdachte uitspraak horen doen? Deel jouw theorie via Molvisie en wie weet wordt jouw theorie live besproken in de uitzending van MolTalk. Nieuw dit jaar: stel je vragen aan de gasten of presentatoren! Verder kun je meedoen met de poll om jouw mening te laten horen.

Zorg dat jij en je beoogde poulegenoten helemaal klaar zijn voor de eerste aflevering  op zaterdag 7 januari 2023 en download de app nu GRATIS in de App Store of Play Store.

Wist je dit al over de Wie is de Mol? app?

Vrienden, familie en collega’s nodig je gemakkelijk uit voor een poule door een link te delen via WhatsApp of e-mail, of door hun gebruikersnaam op te zoeken.

Heb jij andere seizoenen ook al meegespeeld met de app? In verband met privacywetgeving worden alle accounts elk seizoen verwijderd. Alle gebruikers moeten daarom een nieuw account aanmaken na het downloaden of updaten van de Wie is de Mol? app. Bewaar je inloggegevens goed.