Check nu aflevering 7 van de Wie is de Mol? Podcast. Wil jij een vraag over Wie is de Mol? stellen aan Annemieke in de podcast? Neem dan je vraag op met de dictafoon op je telefoon of bijvoorbeeld via de audiobericht-functie van WhatsApp en stuur je opname in een e-mail naar Annemieke! En wie weet zit jouw vraag wel in de volgende aflevering.  De Wie is de Mol? Podcast is iedere zondag na de aflevering te vinden op wieisdemol.nl en via iTunesSpotify of de podcastapp op je iPhone. Je kunt de podcast ook beluisteren via Stitcher of via podcast.npo.nl

Aflevering 7: Ontspoord

In de laatste aflevering voor de finale spreekt Annemieke de ‘net-nieter’, de kandidaat die voor de tweede keer de finale nét niet heeft gehaald. Ook komen de oud-Mollen aan het woord. Hoe was het om daar te staan, in de vervallen abdij, met kandidaten die inmiddels ogen in hun achterhoofd zouden moeten hebben?

Aflevering 6: Nat Gaan

Een woeste zee en een genadeloze executie. Trek maar iets roods aan, want Annemieke spreekt niet één maar twee afvallers in deze aflevering van de podcast.

Aflevering 5: Verdeelsleutel

Soms zijn de kandidaten niet alleen de draad kwijt, maar ook elkaar...In deze aflevering van de officiële Wie Is De Mol? Podcast een mooi overzicht van 20 jaar zoektochten. Verder hoor je dat zuiver zingen niet altijd een eitje is, maar het ontbijt wel! En Rik van de Westelaken doet verslag vanaf twee bijzondere opnamelocaties.

Aflevering 4: Het Bos In

Annemieke gaat het bos in met de meest verdachte én geliefde afvaller, samen met Loetje. Oud-Mollen komen aan het woord en wat zijn de meest opvallende fotografie-opdrachten door de seizoenen heen? 

Aflevering 3: Besloten

Als je de derde afvaller zou moeten omschrijven, dan zou je letterlijk kunnen zeggen; “zin in Wie is de Mol?”. Annemieke spreekt de verbaasde oud-kandidaat in deze aflevering van de officiële Wie is de Mol?-Podcast.

Aflevering 2: Een Hard Gelag

Hoe de slappe lach ervoor zorgde dat het rode scherm verscheen. De afvaller legt het uit aan Annemieke in deze aflevering van de officiële Wie Is De Mol? podcast. Verder: een stoelendans, een terugblik op de meest bizarre veiling ooit, en heel veel lasers!

Aflevering 1: Weerzien

Annemieke blikt terug met de eerste afvaller van het jubileumseizoen, de oud mollen vertellen hoe het was om weer even terug te zijn in Wie is de Mol? en Rik maakte stiekem opnames in de eeuwenoude bibliotheek van het kasteel van Poppi. Dat en meer in de eerste aflevering van een gloednieuw seizoen van de officiële Wie is de Mol? Podcast.