Het jubileumseizoen van Wie is de Mol? is van start gegaan en ook tijdens dit seizoen kun je iedere zondag luisteren naar de officiële podcast, waarin Annemieke Schollaardt de afleveringen nabespreekt en je onder andere exclusieve interviews met de afvallers hoort.

De Wie is de Mol? Podcast is iedere zondag na de aflevering te vinden op wieisdemol.nl en via iTunesSpotify of de podcastapp op je iPhone. Je kunt de podcast ook beluisteren via Stitcher of via podcast.npo.nl

AFLEVERING 3: Besloten

Als je de derde afvaller zou moeten omschrijven, dan zou je letterlijk kunnen zeggen; “zin in Wie is de Mol?”. Annemieke spreekt de verbaasde oud-kandidaat in deze aflevering van de officiële Wie is de Mol?-Podcast.

Aflevering 2: Een Hard Gelag

Hoe de slappe lach ervoor zorgde dat het rode scherm verscheen. De afvaller legt het uit aan Annemieke in deze aflevering van de officiële Wie Is De Mol? podcast. Verder: een stoelendans, een terugblik op de meest bizarre veiling ooit, en heel veel lasers!

Aflevering 1: Weerzien

Annemieke blikt terug met de eerste afvaller van het jubileumseizoen, de oud mollen vertellen hoe het was om weer even terug te zijn in Wie is de Mol? en Rik maakte stiekem opnames in de eeuwenoude bibliotheek van het kasteel van Poppi. Dat en meer in de eerste aflevering van een gloednieuw seizoen van de officiële Wie is de Mol? Podcast.