Op donderdag 8 november wordt het bevestigd: de kandidaten van Wie is de Mol? 2019 zijn bekend en Colombia is het decor.

De tien kandidaten van Wie is de Mol? 2019 mogen na vandaag eindelijk bovengronds komen en hun deelname aan het populaire programma bekendmaken. Presentatrice Evelien de Bruijn, acteur Rick Paul van Mulligen, journalist en programmamaker Sinan Can, presentatrice Merel Westrik, zanger Nielson, Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, actrice Sarah Chronis, presentator Jamie Trenité, presentatrice Evi Hanssen en YouTuber en visagiste Nikkie de Jager vertrekken samen met presentator Rik van de Westelaken naar Colombia en storten zich in het grote Wie is de Mol? avontuur. De kandidaten stellen zich voor.

Bekendmaking

Na de mysterieuze aanwijzingen van de afgelopen dagen via de kanalen van Wie is de Mol?, volgde de hint 3.15.13.21.14.1.DERTIEN, wat een verwijzing was naar Comuna 13, een wijk in Medellìn, Colombia. In deze wijk, die bekend staat om haar indrukwekkende muurschilderingen, is een grote wandschildering gemaakt van de kandidaten van Wie is de Mol? 2019 en daarmee is hun deelname aan het programma bekendgemaakt. 

Wie is de Mol?, vanaf zaterdag 5 januari om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1