Wie is de Mol?

search
Wie is de Mol? App seizoen 21

Wie is de Mol? App seizoen 21

De Wie is de Mol? app is terug! Bereid je voor op het 21ste seizoen en download de app nu in de Play Store of de App Store!

Nodig vrienden en familie uit voor een poule door een link te delen via WhatsApp of e-mail. Verdeel wekelijks jouw punten over de kandidaten die jij verdenkt en zorg ervoor dat jij de hoogste score in de poule haalt! Ook dit jaar heb je elke week de kans om een officiële testvraag uit de Wie is de Mol? aflevering zélf te beantwoorden voor extra punten. 

Meer speluitleg over het aanmaken van poules, de testvraag en de Molbonus lees je hier of in de app. 

Nieuw in de app is Molvisie: Ben jij een oplettende kijker en zie je iets verdachts in de uitzending? Laat het ons via Molvisie weten en wie weet wordt jouw theorie besproken in MolTalk.

 

Heb jij andere seizoenen ook al meegespeeld met de app? In verband met privacywetgeving worden alle accounts elk seizoen verwijderd. Alle gebruikers moeten daarom een nieuw account aanmaken na het downloaden of updaten van de Wie is de Mol? app. Bewaar je inloggegevens goed. 

De applicatie is alleen te gebruiken in Nederland, Engeland, Duitsland, België, Luxemburg, Hongarije, Tsjechië, Slowakije, Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Zwitserland en Oostenrijk.

Download de Wie is de Mol? app voor seizoen 21 nu GRATIS in de App Store en Play Store en zorg dat jij en je vrienden, familie en collega’s helemaal klaar zijn voor de start van het nieuwe seizoen op zaterdag 2 januari 2021. 

Meer Wie is de Mol?

Ook interessant