Wie is de Mol?

search
Wie is de Mol? podcast 2023

Wie is de Mol? podcast 2023

Historische plekken, gedenkwaardige gebouwen en adembenemende natuur. In de vernieuwde podcast van ‘Wie is de Mol?’ neemt Rik van de Westelaken de luisteraar mee langs de verschillende locaties van het 23e seizoen in Zuid-Afrika. 

Ik ben blij dat we met deze vernieuwde podcast meer over de cultuur en geschiedenis van Zuid-Afrika kunnen vertellen aan die grote groep Wie is de Mol?-fans Rik van de Westelaken

#1 Kaapstad

Rik van de Westelaken duikt in de roerige geschiedenis van Zuid-Afrika. Ook gaat hij in gesprek met zangeres Joya Mooi. Want waarom betekent muziek zoveel voor het land? En twee kandidaten blikken terug op een bijzonder moment uit de aflevering…

#2 Woodstock

Rik van de Westelaken gaat in gesprek met hoogleraar Margriet van der Waal over de rassenscheiding in Zuid-Afrika. Martine van Zijll Langhout vertelt over het gedrag van wilde dieren en twee kandidaten bespreken samen de gebeurtenissen uit de aflevering.

#3 Taal

Er wordt een woordje Afrikaans gesproken door Rik. Geschiedenis docent Tijmen Schmitt vertelt over zijn fascinatie voor de Afrikaanse taal en twee kandidaten hoor je over een hele stoere opdracht.

#4 Tulbagh

Rik vertelt waarom badeendjes een grote rol spelen in de vierde aflevering van Wie is de Mol? Hij gaat in gesprek met Marike Barendse over de geschiedenis van Tulbagh en twee kandidaten delen een moment uit de aflevering.

De 9-delige serie van de officiële Wie is de Mol? podcast is vanaf zondag 8 januari iedere zondag te beluisteren via alle populaire podcast-apps.

Meer Wie is de Mol?

Ook interessant