Wil jij de opnames van de vijfde aflevering van MolTalk bijwonen? Doe mee met de prijsvraag en maak kans op twee tickets!

Prijsvraag

Beantwoord de prijsvraag in het formulier onder deze pagina en wie weet ben jij live bij de opnames van MolTalk op zaterdag 4 februari. 

Informatie en voorwaarden opnames MolTalk

De opnames van MolTalk vinden plaats op zaterdag 4 februari 2023 vanuit het Vondelpark in Amsterdam, aanvang om 19.30 uur.

Let op: de minimale leeftijd voor gasten in de studio is 15 jaar. Je kunt deelnemen aan de prijsvraag als je 15 jaar of ouder bent.

Meedoen kan tot donderdag 2 februari 2023 12:00 uur. De redactie neemt contact op met de winnaars, die aanstaande zaterdag welkom zijn in de studio.

Je gegevens worden na maximaal drie maanden automatisch verwijderd en worden alleen gebruikt voor deze prijsvraag. We vragen je naam, e-mail en telefoonnummer om je persoonlijk te kunnen bereiken, mocht je een van de winnaars zijn. Woonplaats en leeftijd voor het samenstellen van het publiek. En door het invoeren van het aantal personen weten we met hoeveel mensen je de opname wil bijwonen. Lees meer over ons databeleid in ons privacystatement.

DEZE PRIJSVRAAG IS VERLOPEN. HET IS NIET MEER MOGELIJK OM MEE TE DOEN.