Wil jij de opnames van MolTalk bijwonen? Doe mee met de prijsvraag en maak kans op tickets! - DEZE WINACTIE IS VERLOPEN

Prijsvraag

Beantwoord onderstaande prijsvraag en maak kans op (maximaal) 4 tickets voor MolTalk. 

Wat is na aflevering 8 de stand van de pot?

Informatie en voorwaarden opnames MolTalk

De opnames van MolTalk vinden plaats op zaterdag 26 februari 2022 in De Hallen in Amsterdam, aanvang om 19.30 uur. Geef in het formulier aan met hoeveel mensen, inclusief jezelf, je wil komen.
Let op: je gezelschap moet uit hetzelfde huishouden komen en de minimale leeftijd voor gasten in de studio is 15 jaar. Je kunt deelnemen aan de prijsvraag als je 15 jaar of ouder bent. 

Meedoen kan tot donderdag 24 februari 2022 17:00 uur. We nemen vrijdagochtend contact op met de winnaars, die aanstaande zaterdag welkom zijn in de studio. 

Voor de opnames van MolTalk volgen we de coronamaatregelen van het RIVM. Dat betekent dat:

  • Je moet beschikken over een QR code (vaccinatie/herstelbewijs/negatieve test) in de CoronaCheck app. Zonder QR code kunnen we je geen toegang geven. 
  • We 1,5 meter afstand houden.
  • Je gezelschap (max. 4 personen) uit één huishouden moet komen.
  • We je vragen bij klachten jezelf af te melden. 

Je gegevens worden na maximaal drie maanden automatisch verwijderd en worden alleen gebruikt voor deze prijsvraag. We vragen je naam, e-mail en telefoonnummer om je persoonlijk te kunnen bereiken, mocht je een van de winnaars zijn. Woonplaats en leeftijd voor het samenstellen van het publiek. En door het invoeren van het aantal personen weten we met hoeveel mensen je de opname wil bijwonen. Lees meer over ons databeleid in ons privacystatement.

-- HET IS NIET MEER MOGELIJK OM MEE TE DOEN MET DEZE PRIJSVRAAG --