Wie is de Mol?

search

Aanwijzing

Na de verrassende executie van vorige week voelen Splinter en Rocky zich gesterkt in hun verdenkingen. Beiden kregen een groen scherm te zien. Voor Renée, Marije en Charlotte was het bitterzoet. Ze mochten weliswaar door, maar weten dat een van hen eigenlijk een rood scherm had. Iedereen houdt zijn ogen open en ogen gespitst, want het duurt nooit lang voordat de Mol weer toeslaat...

Opdracht 1: Steen goed

 In een ruimte met katrollen moeten ze de juiste kledingstukken omhoog hijsen om geld te verdienen voor de pot. Welke kledingstukken precies, daar kunnen de kandidaten achter komen door de lockers te openen die corresponderen met de codes die de kandidaten in een mijngang kunnen vinden door stenen af te bikken.

1. Steen goed

Opdracht 2:  Zinvol

Verspreid over een industrieterrein in Kladno kunnen de kandidaten 50 kisten met woorden vinden. Om 1500 euro te verdienen voor de pot, moeten ze daarmee 5 zinnen maken. Elke zin mag maximaal uit 12 woorden bestaan. En voor elke zin liggen er al twee woorden klaar, die ze móeten gebruiken. De boodschap van de zinnen hoeft niet per se waar te zijn - maar wel correct Nederlands.  

2. Zinvol

Opdracht 3: Aanwijzingen

Het is namelijk tijd voor: Silent Disco! Steeds gaan er drie kandidaten dansen op dezelfde muziek, met een koptelefoon op en van elkaar gescheiden door een wandje. Aan de andere twee de taak om te raden op welke nummers er wordt gedanst.

3. Aanwijzingen

Stand van de geldpot

€8975

Meer van aflevering 7 van Wie is de Mol? 

Ook interessant