Wie is de Mol?

search

Gelijk

De tien kandidaten storten zich in een avontuur vol tegenstrijdigheden in Tsjechië. Ze moeten samenwerken, maar strijden ook tegen elkaar om verder te komen. En precies die tegenstrijdigheid vergroot de Mol dit seizoen meer uit dan ooit...

In seizoen 21 probeert de Mol de samenwerking tussen de kandidaten te doorbreken door hen te verleiden een pact met hem te sluiten… Kiezen ze voor de groep? Of voor zichzelf? En hoe betrouwbaar is een pact met De Mol…? De kandidaten worden meteen in de eerste aflevering al op de proef gesteld.

Opdracht 1: Door een deur

In een verlaten klooster zijn de tien kandidaten opgesloten in tien aparte kamers. In die kamers moeten ze op zoek naar 250 euro. In totaal kunnen ze 2500 euro verdienen. Maar als ze het geld vinden, doet de Mol hen stuk voor stuk een aanbieding. De vraag is: gaan de kandidaten op het aanbod in of niet?

Opdracht 2: Vriend of vijand

De kandidaten gaan lasergamen! Door goed samen te werken kunnen ze 1500 euro voor de pot verdienen. Maar er zijn tegenstanders in het veld die de kandidaten proberen af te schieten. En dat blijkt niet het enige gevaar dat op de loer ligt! De kandidaten kunnen halverwege de opdracht ook elkaar afschieten! De kandidaat die dan als laatste overblijft, verdient een vrijstelling.

Opdracht 3: Mol-tain-biken 

De kandidaten maken een tocht met mountainbikes. Ze moeten vijf duo’s maken en elk duo moet een en deel van de route fietsen; een estafette. Onderweg komen de duo’s weetjes tegen. Op elk wisselpunt moet die informatie doorgegeven worden aan het volgende duo. 

Als alle weetjes uiteindelijk goed overkomen bij het laatste duo, dan hebben de kandidaten de grootste kans om geld te verdienen voor de pot. De kandidaten mogen vooraf zelf kiezen: Per goed beantwoorde vraag 100 euro voor de pot of, wanneer ze alle antwoorden goed hebben, 2000 euro voor de pot. Maar als ze daarvoor kiezen en een fout maken, dan wordt er nul euro verdiend. 

Meer Wie is de Mol?

Ook interessant