Wie is de Mol?

search

Kettingreactie

En toen waren ze nog met zeven. In aflevering vijf moeten de kandidaten goed mikken om geld te verdienen voor de pot. Ze gaan zwanen verzamelen op het meer van Butrint en geven bloed, zweet en tranen op een archeologische vindplaats. En waar in de vorige aflevering geld verdween, is in deze aflevering plots de telefoon kwijt…

De meest verdachte kandidaat tijdens de livestream, Arno Kantelberg, bleek niet de Mol te zijn. En dus weten we nu ook dat in de finale geen vijfduizend euro in de pot komt. 

De groep was na zijn rode scherm in totale shock. Arno had zijn medekandidaten wijsgemaakt dat hij nog een vrijstelling had. En dus dachten ze dat hij de executie wel zou overleven. Toch moest hij het spel verlaten en wel met een joker op zak. 

Sahil - Butch Cassidy - Amar Aïssa is zijn Sundance Kid kwijt en daarmee ook een joker. Gelukkig voor hem heeft hij, net als Laetitia en Fresia, zijn vrijstelling nog. Ze overleefden alle drie de afgelopen executie zonder hun vrijstelling in te zetten. Zijn ze de Mol op het spoor, hebben ze geluk gehad of is één van hen de Mol?

Bekijk de opdrachten

Tijdens de tweede opdracht kunnen de kandidaten in ieder geval meer over elkaar te weten komen. Informatie waar ze vragen over kunnen krijgen in de test. Dat is belangrijk, vooral voor de kandidaten zonder vrijstelling.

Meer Wie is de Mol?

Ook interessant