Wie is de Mol?

search
Opdracht 2: Bij elkaar passen

Opdracht 2: Bij elkaar passen

Na een hele middag oefenen op de traditionele dansen uit Yucatán komt Rik met de verlossende woorden dat de kandidaten niet beoordeeld zullen worden op hun danskwaliteiten om geld te verdienen voor de pot.

De kandidaten begeven zich tussen een groep dansers die ieder van elkaar verschillen door bepaalde uiterlijke kenmerken. Rik fluistert iedere ronde één kandidaat in het oor welke dansers van de dansvloer geëlimineerd moeten worden. Deze informatie moeten de kandidaten in een kring aan elkaar doorgeven totdat er een groen licht gaat branden. De kandidaten die bij een groen licht staan, mogen vervolgens de dansvloer op om in 30 seconden alle dansers af te tikken die voldoen aan de instructies van Rik.

Als het de kandidaten lukt om alle juiste personen van de vloer te verwijderen, zullen alleen de personen overblijven die geld waard zijn voor de pot.

En op het einde van de opdracht heeft Rik nog een bonusvraag: Welke kandidaten moeten er de dansvloer af als al die uiterlijke kenmerken voor hen zouden gelden?

Met deze opdracht konden de kandidaten maximaal 3000,- euro verdienen. 

Opbrengst

€2.000,-

Meer over aflevering 6?

Ook interessant