Wie is de Mol?

search

Renaissance

De eerste aflevering van het jubileumseizoen, waarin tien oud-deelnemers een herkansing krijgen. Nog één keer! 

Spelen ze het spel dit keer anders? In het prachtige Italië, in Toscane, starten zij hun zoektocht naar de Mol. Hier ligt de oorsprong van de renaissance, wat letterlijk 'wedergeboorte' betekent. De ideale regio voor tien oud-deelnemers om opnieuw jacht te maken op de Mol. 

Tijdens de eerste opdracht worden de kandidaten één voor één bekendgemaakt. Wie strijden er op dit toneel? 

Opdracht 1: SPIEGELBEELD

De eerste opdracht: Spiegelbeeld

In het dorp zijn 10 spiegels verspreid. De kandidaten kunnen 1000 euro verdienen door alle spiegels te verzamelen en in spiegelbeeld de eerste groepsfoto te maken. Op elke spiegel staat een uitspraak. Als iedereen voor zijn eigen uitspraak staat kunnen ze het bedrag verdubbelen. De kandidaten verdienen €1000 met deze opdracht. 

Opdracht 2: GASTENLIJST

De tweede opdracht, Gastenlijst.

De kandidaten genieten van een avondje Toscaanse keuken, maar niet alleen. Hoe meer gasten ze verzamelen, hoe meer geld ze kunnen verdienen.

De kandidaten staan op scherp. Ze willen deze tweede kans om de Mol te ontmaskeren goed benutten en niet opnieuw in dezelfde valkuilen trappen.  Rik van de Westelaken

Opdracht 3: ACHTER JE RUG

De derde opdracht, Achter je rug

In het sprookjesachtige kasteel van Poppi staat de kandidaten een bijzondere ontmoeting te wachten. Allemaal komen ze oog in oog te staan met iemand die weet hoe een Mol te werk gaat, iemand die belangrijke inzichten kan geven. 

Stand van de geldpot 

€750,-

Meer van aflevering 1

Ook interessant