Na een lange rit komen de kandidaten aan in het desolate landschap van Creel. Over een stoffige weg komt Pieter Jan Hagens aanrijden in een rode Chevrolet Suburban...

Na een lange rit komen de kandidaten aan in het desolate landschap van Creel. Over een stoffige weg komt Pieter Jan Hagens aanrijden in een rode Chevrolet Suburban

De tien staan op een rij en Pieter Jan stelt één voor één aan zes kandidaten een vraag om te testen of ze wel goed opletten. Als de vraag goed wordt beantwoord, verdienen ze 250 euro.

Opdracht 2: Fietsen: Pieter Jan biedt de kandidaten een welkomsdrankje aan. In vijf glaasjes zit tequila en in vijf glaasjes zit water. Iedere kandidaat neemt willekeurig een glas en drinkt het in één slok op. Coen weigert te drinken. Uiteindelijk blijkt dat Dennis, Patrick, Joris, Regina en Anette tequila dronken. Zij vormen een team. Nicolette, Coen, Dunya, Georgina en Edo vormen het andere team.

Opdracht 3: Jokers: De kandidaten staan allemaal om een tafel. Op die tafel liggen 17 jokers. Pieter Jan legt steeds een joker in het midden. Iedere kandidaat mag één keer pakken. Eenmaal gepakt is die kandidaat uit het spel. Als alle jokers op zijn, is het spel afgelopen.

Bekijk aflevering 2 van WIDM seizoen 8.