Vanaf zaterdag 7 januari presenteren Margriet van der Linden en Chris Zegers wekelijks het programma 'MolTalk', om 21:30 uur op NPO 3.

Direct na 'Wie is de Mol?' zap je naar NPO 3 voor de live-nabeschouwing van het programma. Het duo Margriet en Chris bediscussieert samen met oud-kandidaten en andere gasten de opdrachten, complotten en theorieën.

Chris Zegers viel in het in het vijftiende seizoen van 'Wie is de Mol?' (2015) in de laatste aflevering, voor de finale af. Hij is dolenthousiast over zijn rol in het programma op NPO 3: "“Tranen van geluk. Tien zaterdagavonden naast Margriet, de tofste, liefste, leukste Mol waar ik nog steeds wakker van word. Wat een feest, ik duik weer vol in het avontuur van 'Wie is de Mol?'. Mijn hartslag gaat omhoog en ik kan niet wachten. M'n Molboekje ligt al klaar…! Nog maar 4 weken!"

Margriet van der Linden was de Mol in seizoen vijftien. Heeft zij als oud-Mol een voorsprong als het gaat om het ontmaskeren van de Mol? Margriet: "Toen Chris onlangs voetbal bij me kwam kijken, hebben we nauwelijks iets van de wedstrijd kunnen zien, omdat hij toch nog alle theorieën van ons seizoen wilde doornemen. 'Wie is de Mol?' maakt stapelgek en die gekte gaan wij wéér samen in. Deze keer niet in een hotelkamer, maar vanuit de studio van VondelCS. Het is een cadeau en we gaan er een feest van maken!".

'Moltalk', vanaf 7 januari, iedere zaterdag om 21:30 uur op NPO 3. 

MolTalk - de Kick Off

Op donderdag 5 januari presenteren Chris en Margriet de voorbeschouwing op 'Wie is de Mol?' en 'Moltalk': Moltalk - de Kick Off! In dit programma bespreken de twee presentatoren wat je komend seizoen kunt verwachten. Daarnaast schuiven er oud-kandidaten aan!

Kom alvast in de stemming voor 'Wie is de Mol?' met Moltalk, de Kick Off. Donderdag 5 januari om 20:30 uur op NPO 3!