Rik van de Westelaken en Vivienne van den Assem hebben oud-kandidaten Evelien Bosch, Viktor Brand en Paul Rabbering te gast bij MolTalk, de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? op NPO 1.

De fanatieke presentatrice Evelien Bosch begon in 2015 vol goede moed het spel. Als trouwe WIDM fan heeft ze geprobeerd het spel zo slim mogelijk te spelen. Haar tactieken en strategieën schoten helaas te kort. Als tweede afvaller moest ze Sri Lanka verlaten.

Presentator Viktor Brand, door zijn deelname aan WIDM ook wel bekend als voormalig inspecteur hondenbelasting, ging in Sri Lanka op zoek naar de Mol. Zijn achtergrond als inspecteur heeft hem helaas niet heel ver gebracht. Hij werd als vierde kandidaat naar huis gestuurd en wist zo niet Mol Margriet van der Linden te ontmaskeren.

3FM DJ Paul Rabbering heeft in 2007 op een wonderbaarlijke manier het spel gespeeld. Tijdens zijn zoektocht naar de Mol in Thailand kreeg hij in een vroeg stadium van het spel een rood scherm te zien. Gelukkig werd hem een tweede kans geboden wat uiteindelijk erg goed heeft uitgepakt. In de finale versloeg hij Eva van der Gucht en Renate Verbaan en won daarmee €17.000,-.