In de eerste aflevering van MolTalk seizoen 18 bespreken oud-kandidaten Sigrid ten Napel, Jeroen Kijk in de Vegte en Sofie van den Enk uit seizoen 14 en 17 samen met Margriet van der Linden en Chris Zegers de opvallendste en leukste fragmenten uit aflevering 1 van Wie is de Mol?

Sofie van den Enk, presentatrice van radio- en tv-programma's, stond in het veertiende seizoen van Wie is de Mol? in de finale met Freek Bartels. Zij wist dat jaar Mol Susan Visser te ontmaskeren. Ook Sigrid ten Napel en Jeroen Kijk in de Vegte uit seizoen 17 van Wie is de Mol? sluiten aan bij de bespreking van de spannende eerste aflevering van seizoen 18. Sigrid is een Nederlandse actrice, met name bekend van haar rol in de succesvolle misdaadserie Penoza. De derde tafelgast is Jeroen Kijk in de Vegte. Hij presenteert o.a. elke zondag Bureau Kijk in de Vegte op Radio 2 en hij is de voice-over in diverse programma's, waaronder Eigen Huis & Tuin

Wie verdenken zij? Kunnen zij samen met Margriet en Chris meer over de identiteit van de Mol van seizoen 18 te weten komen? 

'MolTalk', zaterdag 6 januari direct na Wie is de Mol? op NPO 3