De Wie is de Mol? app is terug! Bereid je voor op het jubileumseizoen en download ‘m nu in de Play Store of de App Store! Nieuw dit jaar is de testvraag, de kans om elke week een officiële testvraag uit de Wie is de Mol? aflevering zélf te beantwoorden voor extra punten.

Download nu de app en nodig gemakkelijk je vrienden en familie uit voor een poule door een link te delen via WhatsApp of e-mail. Verdeel wekelijks jouw punten over de kandidaten die jij verdenkt en zorg ervoor dat jij de hoogste score in de poule haalt! Meer speluitleg over het aanmaken van poules, de testvraag en de Molbonus lees je hier of in de app. 

Heb jij andere seizoenen ook al meegespeeld met de app? Alle gebruikers moeten een nieuw account aanmaken na het downloaden of updaten van de Wie is de Mol?-app. Bewaar je inloggegevens goed. 

De applicatie is alleen te gebruiken in Nederland, Engeland, Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Zwitserland en Oostenrijk. 

Download de Wie is de Mol? App voor het jubileumseizoen nu GRATIS in de App Store en Play Store en zorg dat jij en je vrienden, familie en collega’s helemaal klaar zijn voor de start van het jubileumseizoen op zaterdag 5 september.