De drie tafelgasten bij de zesde aflevering van MolTalk zijn Jennifer Hoffman, Rop Verheijen en Liesbeth Staats. Samen met Margriet en Chris bespreken zij de aflevering en natuurlijk hun verdenkingen.

Jennifer Hoffman was kandidaat in seizoen 14 van Wie is de Mol?. Ze is een Nederlandse actrice, bekend van o.a. de serie Westenwind en natuurlijk van haar hoofdrol in de nieuwe comedyserie De Luizenmoeder. Ook Liesbeth Staats, finalist van seizoen 12, zit aan tafel bij Margriet en Chris. Liesbeth is journaliste en presentatrice van verschillende programma’s, waaronder De Kennis van Nu en Brandpunt. De derde gast aan tafel is acteur en musicalacteur Rop Verheijen. Deze kandidaat van het zestiende seizoen van Wie is de Mol? moest als zesde afvaller de Dominicaanse Republiek verlaten. Rop werd bekend bij het grote publiek door zijn rol van Robin in Goede tijden, slechte tijden. Ook speelt hij de rol van Walter in De Luizenmoeder

Kunnen zij jou helpen in jouw zoektocht naar de Mol? Kijk zaterdag rond 21.30 uur naar MolTalk met Margriet van der Linden en Chris Zegers op NPO 3!