Aanstaande zaterdag wordt de vierde aflevering van Wie is de Mol? uitgezonden met direct daarna de live-uitzending van MolTalk. Margriet van der Linden en Chris Zegers zitten deze aflevering aan tafel met twee oud-Mollen en een fanatieke oud-kandidaat: Patrick Stoof, Klaas van Kruistum en Imanuelle Grives.

In 2011 werd Mol Patrick Stoof in de finale ontmaskerd door Art Rooijakkers. Patrick is een Nederlandse acteur, bekend van o.a. zijn rol in Toren C en de hoofdrol in de speelfilm Bluf.

Ook de Mol van seizoen 16 zit aan tafel, Klaas van Kruistum. Klaas presenteert het programma Zapplive bij de KRO-NCRV, maar heeft eerder ook de programma’s Checkpoint en Bestemming Onbekend gepresenteerd bij de EO. Actrice en oud-kandidaat Imanuelle Grives is de derde gast aan tafel. Imanuelle was een fanatieke kandidaat in het vorige seizoen van Wie is de Mol?, maar moest als zesde afvaller het spel verlaten. Ze heeft in verschillende films en series gespeeld, waaronder Alleen maar nette mensen en Vechtershart.

Kijk zaterdag 27 januari naar MolTalk op NPO 3, direct na Wie is de Mol?.