Op zaterdag 7 januari start om 20:30 uur het nieuwe seizoen van 'Wie is de Mol?' bij AVROTROS op NPO 1. Wat kun je dit jaar verwachten?

Nieuwe website

Je kijkt naar de nieuwe website van 'Wie is de Mol?' hierop vind je vanaf 7 januari wekelijks updates over de uitzendingen, opdrachten, opvallende fragmenten, foto's, info over de locaties, prijsvragen en meer! 

De kandidaten

Dit jaar reist Art Rooijakkers met negen kandidaten en De Mol af naar het land van de onbegrensde mogelijkheden: de Verenigde Staten, naar de staat Oregon. De tien kandidaten: Diederik Jekel, Imanuelle Grives, Jeroen Kijk in de Vegte, Jochem van Gelder, Roos Schlikker, Sanne Wallis de Vries, Sigrid ten Napel, Thomas Cammaert, Vincent Vianen en Yvonne Coldeweijer.

Benieuwd naar wie ze zijn en wat de kandidaten van elkaar vinden? Check het hier!

MolTalk

Vanaf zaterdag 7 januari presenteren Margriet van der Linden en Chris Zegers wekelijks het programma 'MolTalk', om 21:30 uur op NPO 3. Direct na 'Wie is de Mol?' zap je naar NPO 3 voor de live-nabeschouwing van het programma. Het duo Margriet en Chris bediscussieert samen met oud-kandidaten en andere gasten de opdrachten, complotten en theorie├źn.

'MolTalk', iedere zaterdag, na 'Wie is de Mol?' om 21:30 uur op NPO 3!

Wie is de Mol-App

Net zoals voorgaande jaren kun je dit seizoen weer met je vrienden het 'Verdenk-spel' spelen via de Wie is de Mol-app. Verdeel wekelijks je punten over de kandidaten die jij verdenkt. Op de kandidaten-pagina's en op de home-pagina zie je de verdekingsscore per kandidaat. 

De Wie is de Mol-App, download 'm nu in de app- en playstore!

Wie is de Mol? start op zaterdag 7 januari 2017 om 20:30 uur bij AVROTROS op NPO 1!