Alles ging zoals ik het een beetje had voorzien: Al mijn energie zat in het observeren van de andere kandidaten, dat was mijn tactiek vanaf minuut één.

Als je altijd achterop loopt, heb je gewoon het beste overzicht, zie je wie expres steken laten vallen of zich verdacht gedragen. Dan kun je steeds op het juiste moment toeslaan. Mijn tactiek werkte, dat merkte ik, want ik ging steeds een ronde verder. Ik heb het spel heel erg risicovol gespeeld.

In het begin van het spel heb ik heel veel geluk gehad, want de eerste twee uitzendingen zat ik vol op Evelien. Daarna zette ik in op de kandidaat die de Mol moet zijn, die de Mol wás, want ik ging steeds een ronde verder. En dan weet je dat je goed zit. Ik hield ook geen molboekje meer bij, het was eigenlijk heel overzichtelijk, ik hoefde maar één iemand in de gaten te houden. Mijn Mol had dat op een gegeven moment ook door, want in de laatste ronde werd ik getrakteerd op desinformatie.

Het waren geweldige weken, met een mooie groep mensen: de kandidaten en de mensen die het programma maken. Iedereen zat er met veel energie en hartstocht in. En wat gaat Sinan doen? Die eindigt vóór de drempel van de finale. Of ik in de finale had gewonnen, dat zal ik helaas nooit weten. Hoop dat iedereen een beetje heeft genoten, ik in ieder geval wel. Ook al leek het vaak dat ik er geen zin in had, dat was dus allemaal tactiek. Ik vertrek met opgeheven hoofd en een grote glimlach richting Nederland. En hoop dat het een spetterende finale wordt.