Wie is de Mol?

search

De tijd zal het leren

De elf kandidaten van Wie is de Mol? seizoen 22 zijn gearriveerd in Albanië. In Shkodër begint hun intensieve zoektocht naar de Mol. Ze zullen met opdrachten geld moeten verdienen voor de pot, terwijl de Mol probeert de boel te saboteren. Wie lukt het om de Mol te ontmaskeren?

‘Wie is de Mol?’ Dat is de vraag die Rik nog voor het begin van de eerste opdracht aan alle kandidaten stelt. Het elftal laat het comfort van thuis achter om te overnachten in tentjes en duikt fanatiek het spel in. En als ze denken dat na het invullen van de test hun taak erop zit, staat ze voor de executie nog een grote verrassing te wachten…

Bekijk de opdrachten

Twee vrijstellingen

In deze aflevering is namelijk de ontknoping te zien van de livestream op 28 augustus 2021. Voor het eerst in tweeëntwintig jaar Wie is de Mol? kon je meekijken met de opnames van het programma. En nog belangrijker: het Nederlandse publiek bepaalde het spelverloop! Alle kandidaten kregen de opdracht om zichzelf tijdens de livestream te presenteren en de kijkers ervan te overtuigen dat zij níet de Mol zijn. 

De kandidaat die het minst verdacht werd, won twee vrijstellingen voor de eerste executie. Wie de winnaar van die twee felbegeerde vrijstellingen is, ontdek je in deze eerste aflevering van seizoen 22.

Meer Wie is de Mol?

Ook interessant