Wie is de Mol?

search
Terugblik livestream en pleidooien Wie is de Mol? seizoen 22

Terugblik livestream en pleidooien Wie is de Mol? seizoen 22

Fans van Wie is de Mol? konden zaterdag 28 augustus hun hart ophalen. Niet alleen maakten zij kennis met de kandidaten van het nieuwe seizoen, ze hadden ook nog eens invloed op het spel. Via een livestream bood AVROTROS heel Nederland de gelegenheid om tijdens één van de eerste opdrachten live mee te kijken, vragen te stellen aan de kandidaten en al een poging te doen de Mol te ontmaskeren. Hoe dat werkte, zie je hieronder.

Opvallend was dat deze keer niet tien, maar elf kandidaten bekend zijn gemaakt: Arno Kantelberg, Everon Jackson Hooi, Fresia Cousiño Arias, Glen Faria, Hila Noorzai, Kim-Lian van der Meij, Laetitia Gerards, Sahil Amar Aïssa, Suzanne Klemann, Thomas van Luyn en Welmoed Sijtsma. Zij kregen die bewuste zaterdagavond de opdracht om zichzelf te presenteren aan het Nederlandse publiek en hen te overtuigen dat zij níet de Mol zijn. 

Het was aan de kijker om na de opdracht te stemmen op de voor hen meest verdachte kandidaat. Voor de minst verdachte kandidaat lagen twee vrijstellingen klaar voor de eerste executie. Eén voor zichzelf en één voor een medekandidaat naar keuze.  

Na het tellen van meer dan 25.000 stemmen, bleek Arno Kantelberg het meest verdacht door de fans. De minst verdachte kandidaat, en dus de winnaar van de twee felbegeerde vrijstellingen, wordt 1 januari in de eerste aflevering van het 22e seizoen bekendgemaakt.  

Kijk hier de pleidooien van de kandidaten terug.

Arno Kantelberg

 

Everon Jackson Hooi

 

Fresia Cousiño Arias

 
Er is geen enkele kandidaat die mij ervan verdenkt de Mol te zijn. En dat heeft een reden.’’ Fresia

Glen Faria

 

Hila Noorzai

 

Kim-Lian van der Meij

 

Laetitia Gerards

 
Ik ben niet de Mol en ik baal ervan!’’ Laetitia

Sahil Amar Aïssa

 

Suzanne Klemann

 

Thomas van Luyn

 

Welmoed Sijtsma

 
Ik ben niet de Mol omdat ik het niet wil zijn en omdat ik het niet kan zijn.’’ Welmoed

Meer Wie is de Mol? 22

Ook interessant