Beluister de nieuwste aflevering officiële Wie is de Mol? podcast! Annemieke Schollaardt en Rik van de Westelaken bespreken samen met de makers aflevering 8 van Wie is de Mol? Ook komt de afvaller aan het woord...

Beluister de afleveringen van De Wie is de Mol? Podcast direct hieronder en/of abonneer je op de podcast via iTunes of de podcastapp op je iPhone. Je kunt De Wie is de Mol? Podcast ook beluisteren via Stitcher of via podcast.npo.nl.

WIDM S19 #8: Eindsprint 

En toen waren er nog drie. Rik en Annemieke nemen, vlak voor de finale, de stand van zaken door. Ook komt de laatste afvaller aan het woord en hoor je nog meer backstageverhalen van regisseur Rick, drone operator Wendel en hoofd Art Department Daan...

WIDM S19 #7: Slangenkuil 

Rik waande zich in een aflevering van Planet Earth, regisseur Rick legt uit hoe dat nu werkt met afleveringen zonder of met meer afvallers en Annemieke spreekt uitgebreid met de slachtoffers van het mollenslagveld...

WIDM S19 #6: Kunst en vliegwerk

Zo'n televisieprogramma als Wie is de Mol?, daar komt letterlijk kunst en vliegwerk bij kijken. De kunsten van hoofd Art Department Daan en het vliegwerk van drone-master Wendel. Dat en meer in deze zesde aflevering van De Wie is de Mol? Podcast!

WIDM S19 #5: Bovenop

Annemieke spreekt Rik over de afvaller, de afvaller over de opdrachten van Rick, regisseur Rick over de fans... En de fans? Die zitten overal bovenop!

WIDM S19 #4: Uit zicht

Hoe blijf je in het spel? Met slotjes op je Molboekjes? Moet je alles opschrijven en uit je hoofd leren? EN HEEL GOED OP JE JOKERS PASSEN?? Of gewoon van het spel en het uitzicht genieten? Annemieke zoekt het allemaal uit in aflevering 4 van De Wie is de Mol? Podcast.

WIDM S19 #3: (Ge)bouwen

Hoe vinden ze toch die schitterende Wie is de Mol? locaties? En hoe bouwt het team daarna op die plekken zoiets waanzinnigs als de executie van aflevering 3? Annemieke zoekt het uit met Rik, Rick en nog meer medewerkers.

WIDM S19 #2: Bijhouden

In de tweede aflevering van de Wie is de Mol? Podcast ontmoette Annemieke in het geheim de eerste afvaller van seizoen 19. Ook nam ze met Rik de aflevering door en bespraken ze het belang van het Molboekje.

WIDM S19 #1: Ri(c)k

In aflevering 1 van De Wie is de Mol? Podcast sprak Annemieke met Rik over zijn eerste ervaringen als presentator van Wie is de Mol? en met Rick McCullough: de regisseur van Wie is de Mol?