De Wie is de Mol? app start het seizoen met bijna één miljoen downloads! Wekelijks spelen honderdduizenden mensen mee met het verdenkspel om punten te verdienen. Wat zijn nu de landelijke verdenkingen? 

In de Wie is de Mol? app vind je onder de knop 'Landelijke verdenkingen' welke kandidaten door alle spelers het meest worden verdacht. Op dit moment worden Nathan (20%), Rob (19%) en Miljuschka (17%) landelijk het meest verdacht. Omdat bijna alle spelers in de app bij het aanmelden ook hun gender en leeftijd hebben doorgegeven, kunnen we deze verdenkingen uitgebreider bekijken .

Zowel door de mannen als vrouwen worden Nathan, Rob en Miljuschka het meest verdacht, maar de percentages verschillen nogal. 

De top 3 verdachten bij de mannen en vrouwen in de Wie is de Mol? app

Bij de mannen is Nathan hoofdverdachte als Mol met 22,6%. Rob staat op de tweede plek met 20% en Miljuschka op plek drie met 15,8%. De vrouwen vinden Rob (18,9%) en Nathan(18,6%) bijna even verdacht, met op de derde plek Miljuschka met 17,7%. 

Vorige week zag de top drie er heel anders uit. Toen werd Miljuschka nog het meest verdacht (20%), op de tweede plek Leonie (18%) en Nathan op de derde plek (17%). 

Meest verdachte kandidaten in week 4 vs. week 5

Ook hebben verschillende leeftijdsgroepen verschillende mollen. Zo wordt bij de jeugd (t/m 20 jaar) Rob verreweg het meest verdacht (27%), terwijl de hoofdverdachte bij de spelers in de leeftijdsgroep 40+ Nathan is (20%) en slechts 15% uit deze groep punten inzet op Rob. 

Wie verdenkt de jeugd (t/m 20 jaar) en wie verdenken de spelers van 40+ jaar? 

Heb jij je punten al ingezet? Vergeet het niet! Je kunt tijdens de aflevering van Wie is de Mol? je puntenverdeling aanpassen, maar let op de aftelklok!