Wie is de Mol?

search

Opdracht 1: In het verschiet

De kandidaten krijgen van Rik de opdracht om zich op te splitsen in twee groepen. Everon, Fresia en Laetitia ontmoeten Rik bij het kasteel van Porto Palermo. Hun medekandidaten, Thomas, Sahil en Kim-Lian, bevinden zich op een speedboot op zee.

Het eerste drietal moet het kasteel zien binnen te komen, om vervolgens in het donker op zoek te gaan naar verstopte sleutels. Daarmee kunnen ze kisten openen waar pijlen in zitten die ze met een boog richting een boei in zee schieten. 

Laetitia en Everon

Het drietal op zee moet de pijlen uit het water zien te vissen, want op elke pijl is een code te vinden waarmee ze geldkistjes kunnen openen. Zodra ze in het bezit zijn van de pijlen, varen ze naar een voormalige Russische duikbootbasis waar ze overstappen op een sub. 

In de basis kunnen Thomas, Kim-Lian en Sahil met een vismagneet de kistjes met geld uit het water halen. De kisten openen kunnen ze beter voor de ingang van de basis doen. Zodra een kistje namelijk boven water komt, zullen de kandidaten worden opgeschrikt door de badmeesters from hell.

In totaal krijgen de kandidaten een uur de tijd. Thomas, Sahil en Kim-Lian hebben minstens een half uur nodig. Met deze opdracht konden de kandidaten maximaal 3500 euro verdienen. 

Opbrengst

1400,-

Meer Wie is de Mol?

Ook interessant