Wie is de Mol?

search

Opdracht 2: Heftig

De kandidaten komen aan bij de containerterminal van Durrës, de belangrijkste havenstad van Albanië. Op het speelveld staan 18 containers, met daarop een combinatie van namen die alleen vanaf de grond te lezen zijn. Ze splitsen zich op in twee teams.

Fresia en Kim-Lian staan op een hijskraan. Daar krijgen ze, via een tablet, vragen over al de gespeelde opdrachten. Die vragen kunnen ze via een portofoon doorgeven aan de twee kandidaten op de grond. 

Everon en Thomas mogen namelijk door het speelveld lopen: op zoek naar containers die antwoord geven op de vragen. De juiste containers moeten ze dan uit het veld halen met heftrucks. 

Als de kandidaten alle vragen doorgeven en de juiste containers wegspelen, blijft er één container over in het speelveld. Daar zit het geld in dat ze kunnen verdienen met deze opdracht: 1500 euro. De kandidaten krijgen drie kwartier de tijd. 

Eindigen ze met meer dan één container, dan krijgen ze twee opties. Ze kunnen kiezen om nog een keer heel snel alle vragen te zien, om vervolgens een container te kiezen waarin ze denken dat het geld zit. Hebben ze het goed? Dan winnen ze de helft van het bedrag. Of ze kiezen de andere optie en wagen een gok. Gokken ze goed? Dan winnen ze het hele bedrag.

Met deze opdracht konden de kandidaten maximaal 1500 euro verdienen.

Opbrengst

€0,-

Meer Wie is de Mol?

Ook interessant