De kandidaten krijgen allemaal een envelop met daarin een vraag en een antwoord, alleen horen deze vraag en het antwoord niet bij elkaar.

Opdracht 1: Achtbaan: De kandidaten krijgen allemaal een envelop met daarin een vraag en een antwoord, alleen horen deze vraag en het antwoord niet bijelkaar. Ze stappen in een achtbaan en mogen de envelop pas openen als de achtbaan zijn hoogste punt heeft bereikt. Daarna is het de bedoeling dat iedereen het juiste antwoord op zijn vraag weet, voordat de achtbaan weer stil staat.

Opdracht 2: Kamers kiezen: Eén voor één komt een willekeurige kandidaat bij Pieter Jan. Dunya komt als eerste. Ze krijgt de volgende vraag van Pieter Jan: Dit is het duurste hotel van México City. Zou je in dit hotel willen slapen? Dat kost je dan1000 euro uit de pot.

Opdracht 3: Torre Latino: De kandidaten verdelen zich in drie teams. Regina (die de vrijstelling heeft gekocht) is afgezonderd. Zij zit ergens in de stad. Joris zit boven op de hoge toren in het centrum van México City. Hij heeft een mobiele telefoon en heeft het adres waar Regina te vinden is. De andere vier kandidaten zijn verspreid in twee teams in de stad. Zij hebben een mobiele telefoon en het nummer van hun telefoon.

Bekijk aflevering 6 van WIDM seizoen 8.