Oud-Mollen Margriet van der Linden, Susan Visser en Dennis Weening schuiven als eerste gasten aan tafel tijdens MolTalk, de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? op NPO 1.

Presentator Dennis Weening wist in Mexico de andere kandidaten flink om de tuin te leiden tijdens het achtste seizoen van Wie is de Mol?

Met de woorden "Ik ben de Mol" maakte actrice Susan Visser zich kenbaar als Mol tijdens de finale van het veertiende seizoen. Negen weken lang wist zij haar medekandidaten en de kijkers op het verkeerde been te zetten. 

Journalist en schijfster Margriet van der Linden was niet alleen Mol, maar ook penningmeester in het vijftiende seizoen van Wie is de Mol? en wist op uitermate geraffineerde wijze de geldpot historisch laag te houden. 

Live vanuit VondelCS presenteren Rik van de Westelaken en Vivienne van den Assem de live-nabeschouwing van Wie is de Mol?. Iedere zaterdagavond bespreken zij samen met oud-kandidaten de opdrachten en wordt er flink gediscussieerd over de verschillende complotten en theorie├źn. Daarnaast behandelen ze de meest opvallende tweets en statistieken van de Wie is de Mol? app.