Freek Bartels, Ron Boszhard en Susan Visser schuiven aan bij Margriet en Chris voor de eerste aflevering van dit seizoen van MolTalk! Net als de fanatieke kijkers van Wie is de Mol? hebben ze lang uitgekeken naar deze eerste aflevering van seizoen 19: Welkom in Colombia!

Direct na Wie is de Mol? kijk je naar MolTalk op NPO 3! Margriet van der Linden en Chris Zegers bespreken deze week alle ins en outs van de eerste aflevering van 2019 met Freek Bartels, Ron Boszhard en Susan Visser.

In 2014 stonden Freek en Susan samen in de finale van Wie is de Mol? in de Filipijnen. Freek als (verliezend) finalist en Susan als Mol. Ron was kandidaat in seizoen 18, maar moest als eerste afvaller het spel verlaten. Wat hebben zij te zeggen over de eerste aflevering van dit seizoen? Wat vinden zij verdacht? Wie is hun Mol? 

Freek Bartels, (musical)acteur, zanger en presentator, won in 2008 het programma Op Zoek Naar Joseph, waarna hij de hoofdrol in de musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat mocht vertolken. Later in zijn carrière speelt hij in andere grote musicalproducties, waaronder Beauty and the Beast en Love Story. Hij heeft ook het programma Fort Boyard gepresenteerd.

Actrice Susan Visser, de Mol van 2014, is bij het Nederlandse publiek vooral bekend van haar rol in de komische dramaserie én speelfilm Gooische Vrouwen. Ze heeft ook in andere televisie- en filmproducties gespeeld, waaronder in de speelfilms Taped, Smoorverliefd en Hartenstraat.

Ron Boszhard is acteur en als presentator van diverse jeugdprogramma's bij AVROTROS wekelijks op televisie, waaronder in ZappSport en Bommetje

Kijk zaterdag rond 21.30 uur, direct na Wie is de Mol?, naar MolTalk op NPO 3. Praat tijdens de uitzending van Wie is de Mol? en MolTalk mee via Twitter met #moltalk.