Ruben Hein, Rop Verheijen en Eva van der Gucht zijn te gast bij Chris en Margriet voor aflevering 2 van MolTalk! Hoe kijken deze oud-kandidaten naar de molacties in Wie is de Mol? seizoen 19?

Tunnelvisie, theorie├źn en opvallende fragmenten: alles wordt besproken in MolTalk! Deze week zitten Ruben Hein, Rop Verheijen en Eva van der Gucht in de studio met Chris en Margriet om de tweede aflevering van Wie is de Mol? uitgebreid te bespreken. 

Minder dan een jaar geleden won Ruben Hein het achttiende seizoen van Wie is de Mol?. De zanger en componist ontmaskerde Mol Jan Versteegh. Rop Verheijen was kandidaat in seizoen zestien, maar moest als zesde afvaller het spel verlaten. Rop werd bekend bij het grote publiek door zijn rol van Robin in Goede tijden, slechte tijden en de rol van Walter in De Luizenmoeder. Tot slot is Eva van der Gucht te gast, verliezend finalist van Wie is de Mol? seizoen zeven. Zij stond in de finale met Paul Rabbering, Renate Verbaan en Mol Inge Ipenburg. Eva speelde o.a. in de serie S1NGLE en in verschillende (jeugd-)films.

Zaterdag rond 21.30 uur naar MolTalk op NPO 3! Praat tijdens de uitzending van Wie is de Mol? en MolTalk mee via Twitter met #moltalk