Rik van de Westelaken en Vivienne van den Assem hebben Anne-Marie Jung, Patrick Stoof en Eva Van der Gucht te gast bij MolTalk, de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? op NPO 1.

Actrice Anne-Marie Jung speelde in 2012 naar eigen zeggen de spannendste rol van haar leven. Als Mol heeft ze vele opdrachten gesaboteerd in IJsland en Spanje. Al snel stond ze daarom bij velen ook hoog op het verdachtenlijstje. Toch wist ze hier en daar iemand nog te misleiden. Winnares Hadewych Minis had haar echter goed in de smiezen en won de prijzenpot.

Acteur Patrick Stoof heeft in 2011 vele kandidaten op het verkeerde spoor gezet. Als Mol koos hij een bijzondere tactiek: zich sociaal opstellen. Als allemans vriend werd hij door veel kandidaten in El Salvador en Nicaraqua niet verdacht. Toch wist vriend en winnaar van het seizoen Art Rooijakkers hem te ontmaskeren. 

De Vlaamse actrice Eva Van der Gucht speelde een fanatiek spel in Thailand. Met 3 kandidaten plus een Mol stond ze de finale in 2007. Eva zat er helaas helemaal naast. Mol Inge Ipenburg heeft ze nooit kunnen ontmaskeren.