Op zaterdag 9 maart is het eindelijk zo ver, dan weten we eindelijk het antwoord op vraag: “Wie is de Mol?”. Hoe ga jij de finale beleven?

Beleef de finale in het AVROTROS-ledenvak bij VondelCS!

De finale van Wie is de Mol? in het Vondelpark is vrij toegankelijk voor iedereen die erbij wil zijn. Voor leden van AVROTROS is er een VIP-vak met een beperkt aantal kaarten. In dit vak heb je gegarandeerd een plekje vooraan én geniet je van een drankje en een bitterbal. Kaarten voor het VIP-vak zijn gratis voor leden, maar wees er snel bij, want op = op. Ga naar de site van AVROTROS voor de kaarten. 

Beleef de finale van Wie is de Mol? door heel Nederland!

De live-uitzending van de finale van Wie is de Mol? wordt in meer dan 20 bioscopen in Nederland uitgezonden! De reguliere verkoop van de bioscoopkaarten voor de finale van Wie is de Mol? start op zaterdag 23 februari. Leden van AVROTROS kunnen hun plaatsen in de bioscoopzaal al een week eerder bestellen, want voor leden start de verkoop op zaterdag 16 februari. Lees hier meer over het lid worden van AVROTROS. Wil jij zeker zijn van een plekje in een bioscoop bij jou in de buurt, wees er dan snel bij, want op = op! Kijk op de site van AVROTROS voor een deelnemende bioscoop bij jou in de buurt.