Op zaterdag 3 maart vindt de negende en laatste live-uitzending van MolTalk 2018 plaats in VondelCS. De drie tafelgasten zijn Rik van de Westelaken, Viviënne van den Assem en Ellie Lust! Zij sluiten samen met Margriet en Chris dit seizoen van MolTalk af.

Vivienne van den Assem is de winnaar van het negende seizoen van Wie is de Mol?, het jaar dat Jon van Eerd de Mol was. Ze is bekend als presentatrice van o.a. Goedemorgen Nederland op NPO 1 en als actrice in verschillende films en series. De tweede tafelgast is de winnaar van Wie is de Mol? 2015, Rik van de Westelaken. Rik is bekend van zijn werk als verslaggever en presentator van het NOS Journaal. In 2016 heeft hij samen met Viviënne MolTalk gepresenteerd. Ook Ellie Lust zit weer aan tafel. Ellie Lust is woordvoerder van de Nederlandse politie en ze heeft sinds kort haar eigen programma Ellie op Patrouille op NPO 3. 

Samen met Margriet en Chris bespreken zij  aflevering 9 van Wie is de Mol?, de laatste kans van de kandidaten om geld te verdienen voor de pot en de laatste kans van de Mol om dit te voorkomen... Wie verdenken zij het meest? Wie is hun Mol? 

Kijk zaterdag 3 maart rond 21.30 uur op NPO 3 naar de laatste aflevering dit seizoen van MoLTalk!